Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотечні ресурси для майбутніх вчителів іноземних мов



14 вересня 2021 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка для студентів 3 курсу факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (викладачі Шацька Г. М. та Липка С. І.) відбулося інтерактивне заняття «Дистанційне навчання: ресурси для вчителів» на основі вебліографічного покажчика, виданого відділом на допомогу освітянам.

Онлайн-навчання стало вже реальністю сьогодення та широко застосовується в багатьох сферах, пов'язаних з освітою. Тому навички володіння різними програмами та додатками для дистанційного навчання є важливою складовою успішного проведення сучасного уроку. Оскільки студенти факультету в цьому році мають  проходити педагогічну практику у навчальних закладах - самостійно проводити уроки іноземної  мови, то такі знання стануть у нагоді при плануванні занять з використанням новітніх технологій.

Завідувачка відділу Ольга Войтичук розповіла про сучасні і інноваційні підходи у викладання іноземних мов,  методичні новинки і  їх практичне застосування у роботі вчителя під час дистанційного навчання. Також студентам було представлено фахову літературу, яка стане в нагоді під час роботи з дітьми.

Під час зустрічі учасники заходу мали змогу спробувати використання деяких ресурсів на практиці.

Працівники відділу літератури іноземними мовами висловлюють щиру подяку викладачам кафедри німецької філології Шацькій Г. М. та Липці С. І. за багаторічну співпрацю та сприяння в організації спільних заходів.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка