Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Нестримна лавина чуттєвої повені Володимира Присяжнюка



10 вересня 2021 р. в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася презентація четвертої поетичної збірки Володимира Присяжнюка «Непідвладність чуттєвої повені».

Книжка вийшла друком у  львівському видавництві «СПОЛОМ», автор передмови  літературний критик, член Національної спілки журналістів України Ігор Лазоришин.

Розпочала захід завідувачка відділу літератури з питань мистецтва Віра Хімейчук, яка коротко ознайомила присутніх із творчістю Володимира Присяжнюка, а також наголосила, що рада з того, що свою четверту книжку, як і всі попередні, поет презентує саме у обласній книгозбірні.

Автор збірочки «Непідвладність чуттєвої повені»  не перестає дивувати читача новими творчими знахідками, відточеною майстерністю, вишуканістю поетичного слова, мелодійністю та яскравим психологізмом. Поезії, що ввійшли до нової книжечки різноманітні за тематикою та формою, всі вони образні та глибоко змістовні.

Зустріч пройшла у надзвичайно теплій та невимушеній атмосфері, у виконанні Володимира Присяжнюка прозвучали чудові ліричні поезії.

Привітати поета прийшло багато шанувальників та колег по перу. Зокрема, автор приймав щирі вітання від мера міста Івано-Франківська Руслана Марцінкова, багато хороших слів про творчість озвучив автор передмови Ігор Лазоришин, прикарпатські поетеси Леся Геник, Міла Франек, поет, заслужений журналіст України Іван Гаврилович, директорка БО «Благодійний фонд «Чисті серцем» Ірина Рабарська.

У своєму виступі заступник директора бібліотеки по науковій частині Галина Горбань привітала Володимира Присяжнюка з виходом його нової поетичної збірки, а також зазначила , що творчість автора, вражає, надихає, не дивлячись на те, що за вікном осінь, дарує відчуття тепла та любові.  

Після завершення зустрічі усі бажаючі могли придбати книжку з автографом поета та зробити світлини  на пам'ять.

Автор подякував працівникам обласної бібліотеки ім. І.Франка за організацію вечора та подарував свою збірку поезій читачам книгозбірні.

Світлини

Відомий прикарпатський поет Володимир Присяжнюк презентував нову збірку (ФОТО)

Прикарпатський поет Володимир Присяжнюк презентував нову збірку (ТРК «Вежа»)

Таланти Прикарпаття: поет Володимир Присяжнюк презентував нову збірку (ФОТО)

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка