Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

У літо – з книгою



Впродовж липня-серпня 2021 року у відділі абонементу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка діятиме книжкова виставка-релакс «У літо – з книгою».

Літо - чудова пора року, адже тепле сонце і довгоочікувана відпустка приваблюють передчуттям подорожей і свіжих, яскравих вражень. Можна насолоджуватися відпочинком на морському узбережжі, міському парку, чи у незвіданих куточках нашої країни - і все це з цікавою книгою. 

Для того, щоб наші відвідувачі мали можливість відпочивати змістовно, ми і підготували літературне розмаїття - першочергово новинок, що надійшли до фонду відділу цього року, серед яких: «Портрети невідомих» Ірен Роздобудько, «Де живе свобода» Світлани Талан, «Зірка для тебе» Дари Корній, «Дивні люди» Артема Чапая, «Дюна» Френка Герберта, «Буря в склянці води» Елен Черскі, «Фундація» Айзека Азімова, «Дружина доглядача зоопарку» Діани Акерман, «Кувала зозуля», «Шовкопряд» Роберта Галбрейта та багато інших цікавих книг. А також, велику частину книжкової відпочинкової підбірки становить «Book-сток» - більше 250 книжок малого формату, подарованих читачами бібліотеки.

Тож, запрошуємо відвідати відділ абонементу обласної книгозбірні, щоб підібрати для себе друковані читацькі симпатії для релаксу на літню пору.

Відчувайте насолоду від читання і читайте для задоволення!


Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка