Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Вебінар для бібліотек мережі Хабів цифрової освіти «Безпека в Інтернеті та не тільки»



14 липня 2021 року фахівці Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Л. Жирик, заступник директора та Т. Ерстенюк, бібліотекар регіонального тренінгового центру взяли участь у спеціалізованому вебінарі для бібліотек мережі Хабів цифрової освіти «Безпека в Інтернеті та не тільки» від компанії SUPPORT.UA за участі ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Спікеркою на вебінарі була Галина Корчевська, внутрішній тренер Support.ua, QA, сертифікований тренер, яка розповіла про компанію «Support.ua», про місію компанії та спільні проєкти з платформою «Дія. Цифрова освіта». Також були надані  рекомендації зі створення надійного паролю. Ми дізнались про «злам паролю», рейтинг ненадійних паролів. Більш детально говорили про «фішинг» та безпечні купівлі онлайн в сучасних українських реаліях: безпечне користування сервісом «OLX», «Шафа» тощо. Мова йшла про безпеку банківської карти: загальні правила безпечних платежів; приватність: рекомендації щодо персональних даних.

Модерувала захід Ярослава Сошинська, виконавча директорка ВГО Українська бібліотечна асоціація, доцент КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Під час вебінару учасники мали можливість поставити запитання в чаті.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка