Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Легка промисловість: нові ідеї та розробки



14 липня 2021 року у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Легка промисловість: нові ідеї та розробки».

Легка промисловість була та залишається однією з пріоритетних галузей економіки, завдяки розвитку якої збільшується економічний потенціал держави. Вона включає в себе понад двадцять різних підгалузей виробництва непродовольчих товарів, що забезпечують населення країни одягом, взуттям, тканинами та іншими побутовими речами, без яких вже важко уявити сучасне життя.

Адже асортимент товару в країні змінюється щосезону. Важко знайти дві одинакові моделі на різних вітчизняних фабриках. Тому в інтерпретаціях моди можливості модельєрів безмежні. Тим більше, що для їх творчості дизайнери мають чудовий стимул: в країні багато гарних жінок і практично всі українки люблять купувати сучасний красивий та елегантний одяг.

І сьогодні в непростих економічних умовах, підприємства легкої промисловості постійно вдосконалюють технологію виробництва, розширюють асортимент чудових зразків, працюють для задоволення потреб своїх споживачів та підвищують конкурентоспроможність своєї продукції, яка відома далеко за межами України.

Саме публікації на сторінках друкованих видань: «Інвестиції: практика та досвід», «Легка промисловість», «Маркетинг в Україні», «Підприємництво, господарство і право», «Регіональна економіка», «Статистика України», «Формування ринкових відносин в Україні», присвячені новітнім досягненням в даній галузі.

Тож, запрошуємо усіх бажаючих переглянути цікаву книжково-ілюстративна виставку «Легка промисловість: нові ідеї та розробки» відвідавши відділ економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

 

Оновлено 27-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка