Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

З гумором по житті



12 липня 2021 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася яскрава гумористична імпреза, в контексті якої презентувалися книги гумору Василя Бабія та Миколи Савчука, а також було вручено премію імені Павла Добрянського «Чоколядовий капелюх».

Модератором святкового заходу був письменник та гуморист Василь Бабій, який, власне, і представив присутнім декілька книг гумористичного плану. Зокрема, мова йде про книжку «Свині не читають», яку він упорядковував, та книжку «Насолода абсурдом», що належить його авторству. Також озвучувалися тексти із саркастичної добірки Миколи Савчука «Катавасія біля банкомату».

Долучилися до творчого заходу й відомі люди Прикарпаття, зокрема: заступник голови Національної спілки письменників України, поет, пісняр та гуморист Ярослав Ткачівський, голова Товариства письменників та журналістів ім. І. Франка, літературний критик та есеїст Євген Баран, голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України, поет і прозаїк Василь Кузан, директор Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк Василь Тимків та інші.

Усі охочі мали можливість продекламувати улюблені гумористичні тексти, тому навіть пересічні читачі та поціновувачі доброго гумору добродушно прийняли таку ініціативу. Озвучив кілька іронічно-жартівливих речей і постійний читач нашої книгозбірні Ярослав Пархуць.

Яскравим завершальним акордом було вручення премії ім. П. Добрянського «Чоколядовий капелюх» артистові розмовного жанру, народному сміхованцеві Ігореві Чепілю. Принагідно зауважмо, що відомий прикарпатський артист став першим лавреатом цієї премії, тому цим самим вкотре довів свою професійність та майстерність.

Ігоря Чепіля нагородили почесною грамотою та потішили солодким сюрпризом у вигляді шоколадного торта із символічним оформленням.

Наостанок артист виконав кілька жартівливих оповідок, чим ще більше підняв настрій усім присутнім.

Світлини

Оновлено 24-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка