Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ефективне бджільництво: знання і досвід



12 липня 2021 року у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка організована виставка калейдоскоп за сторінками періодичних видань «Ефективне бджільництво: знання і досвід».

Україна входить до п'яти провідних держав світу, що мають розвинене бджільництво. Ця галузь відіграє важливу роль в економіці країни та забезпечує виробництво меду, воску, квіткового пилку, прополісу, маточного молочка, бджолиної отрути, запилення ентомофільних культур. Великі площі медоносних угідь, сприятливі кліматичні умови, тисячолітній досвід утримання бджіл, їхній високопродуктивний потенціал свідчать про можливість подальшого розвитку та ефективного функціонування галузі.

Сьогодні бджільництво є не тільки важливою галуззю сільського господарства, але й одним із найбільш захоплюючих занять для людей, які не байдужі до продуктів бджільництва і свого здоров'я. Робота із бджолами захоплює кожного, хто хоча б раз побував на пасіці, вдихнув медяний аромат, почув гул бджіл-трудівниць, побачив їхні незвичні вулики. Але для того, щоб стати успішним пасічником потрібно чітко розуміти усі аспекти бджільництва та створити стратегію розвитку власної справи.

Для того, щоб удосконалити та поповнити свій професійний досвід у галузі бджільництва запрошуємо усіх бажаючих до перегляду виставки калейдоскопу «Ефективне бджільництво: знання і досвід» у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Шановні користувачі та пасічники тут ви знайдете корисну інформацію у запропонованих фахових журналах: «Вісник аграрної науки», «Вісник Тернопільського національного економічного університету», «Дім, сад, город», «Пасіка», «Пропозиція», «Сад по-українськи», «Порадник господаря» та ін.

Чекаємо на зустріч з вами!.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка