Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

АФОРИЗМИ ВІД РОМАНА РУДОГО



8 липня 2021 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася презентація книги філософських рефлексій «Афоризми. Словомедитація» місцевого інженера та мислителя Романа Рудого.

У згаданій книжці зібрано влучні думки, які складені життям і занотовані пером мудрості. Авторські крилаті фрази різні за своїм змістом - серйозні й не дуже, розважливі та гумористичні, проте є такі, що допоможуть по-філософськи глянути на повсякденні речі та наше буття.

Модератором камерного заходу був відомий прикарпатський гуморист, письменник та краєзнавець Василь Бабій, який з охотою представив присутнім презентанта та його нову книжку.

Долучилися до творчого дійства й інші не байдужі люди, зокрема висловили свій погляд стосовно афористичних спроб автора заступник голови Національної спілки письменників України, поет та пісняр Ярослав Ткачівський, професорка, голова Івано-Франківського міського об'єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка Марія Гуцол, секретарка Івано-Франківського міського об'єднання Товариства української мови ім. Т. Шевченка Наталія Синиця та інші.

Творча зустріч відбулася у доволі затишній та теплій атмосфері, яка сприяла змістовному та ґрунтовному діалогові.

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка