Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ВІТАЄМО ПАРТНЕРІВ-ЖУРНАЛІСТІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!



Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка вітає багатолітніх партнерів книгозбірні – працівників прикарпатських друкованих та інтернет-видань, радіо- та телеканалів з професійним святом Днем журналіста.

Журналістика - це покликання, це стиль життя. Це свято тих, хто взяв на себе обов'язок щоденно розважливо, чесно і відповідально висвітлювати актуальні події, хто віддає себе сповна неспокійній і клопіткій праці, стоячи на захисті українського слова і відстоюючи інформаційний простір. Ніщо у сучасному світі високих технологій і шаленого ритму життя не коштує так дорого як інформація.

З нагоди такого професійного свята у відділі краєзнавчої літератури розгорнуто тематичну виставку: «Вони пишуть історію: журналісти - майстри слова». На ній можна переглянути твори не просто журналістів, а письменників-журналістів, які зуміли реалізувати себе у цих двох напрямках. Зокрема, мова йде про Ольгу Бабій, Неонілу Стефурак, Ярослава Ткачівського, Івана Гавриловича, Василя Бабія, Надію Семенкович, Романа Андріяшко, Богдана Кучера, Івана Цепердюка, Аделю Григорук, Петра Парипу, Романа Фабрику, Любов Загоровську та інших.

Щиро вдячні усім працівникам засобів масової інформації і тим, хто «залишається за кадром та рядком», за можливість бути почутими і зрозумілими, за висвітлювання різноманітних подій бібліотечного життя.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка