Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотечні ресурси щодо інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні іноземних мов



03 червня 2021 року керівник інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Людмила Жирик взяла участь в онлайновій тематичній дискусії на тему «Інформаційно-комунікаційні технології при вивченні іноземних мов», яка відбулася в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Розмову вели науковий консультант Н. Скоморовська та методист англійської мови Косенко Ю. В. Учасниками дискусії були вчителі англійської мови навчальних закладів області.

Л. Жирик говорила про можливості бібліотеки, її проєктні ресурси - інформаційні та онлайн та про таку модель навчально-виховного процесу, у якій мета досягається насамперед за рахунок найповнішого використання можливостей комп'ютерів та інтернету. Про важливість і необхідність впровадження ІКТ у навчання обґрунтовують міжнародні експерти та вчені. Саме про такі ресурси було надано інформацію вчителям для їх використання при підвищенні своєї кваліфікації та при впровадженні інноваційних методів навчання учнів іноземних мов.

Вчителі висловлювали свої думки з практики щодо того, що  впровадження ІКТ у сучасну освіту суттєво прискорює передавання знань і накопиченого технологічного та соціального досвіду людства; підвищує якість навчання й освіти; дає кожній людині можливість одержувати необхідні знання.

 

 

Оновлено 27-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка