Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Cвяткуємо День Європи!



Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка має чудову нагоду привітати всіх з Днем Європи та продемонструвати єдність в утвердженні спільних цінностей. З цієї нагоди відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів запрошує користувачів обласної книгозбірні переглянути:

-        тематичну книжково-ілюстративну виставку «Європейська інтеграція: здобутки, проблеми, перспективи»;

 

-        виставку карикатур «Українське обличчя європейських реформ»;

-        пам'ятку користувачу  «Європейські освітні програми для України».

В Україні День Європи святкують щорічно кожної третьої суботи травня. Відзначаючи це свято, ми вкотре засвідчуємо своє прагнення стати частиною євроспільноти та налагодити успішну співпрацю між державами на принципах миру та  єдності. Святкування Дня Європи в нашій державі - це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, культурою, спільними цінностями та інтересами, адже український народ є невід'ємною частиною європейської цивілізації.

Високу ціну платить наша держава за можливість вільного вибору шляху свого розвитку. Але наш вибір незмінний. Україна вибирає європейський вектор розвитку, адже це поступ вперед на шляху динамічних перетворень і можливість ставати кращою не для європейців, а для самих себе. Українці заслуговують гідного життя в незалежній заможній країні.
Переконані, що, незважаючи на всі труднощі,  Україна стане повноправним членом  європейської спільноти, де кожен мешканець країни має відчути себе вільним у «Європейському домі», адже  це не тільки державна політика, а щире бажання українців.

Для відвідувачів обласної бібліотеки, відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів організував тематичну книжково-ілюстративну виставку «Європейська інтеграція: здобутки, проблеми, перспективи». Представлена література прогнозує шляхи розвитку для України у ЄС та розкриває можливості і переваги європейського курсу розвитку України якими можна скористатися.

Також у відділі розгорнута виставка карикатур «Українське обличчя європейських реформ». Мовою плаката порівнюють дві реальності - українську та європейську, що   акцентує увагу на наших негараздах і показує, що потрібно змінити. Представлені твори є дуже актуальними для сьогодення. Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду запропонованих виставок. 

Пам'ятка користувачу  «Європейські освітні програми для України» містить інформацію  про основні освітні міжнародні  програми ЄС, яка буде корисна всім тим, хто хоче навчатися в Європі. Детальніше ознайомитись можна за посиланням https://ru.calameo.com/read/002820791bc4bb1dfa2ac

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка