Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Із книг черпаємо премудрості життя



23 квітня відзначаємо Всесвітній день книги та авторського права. У відділі абонементу ОУНБ ім. І. Франка, з нагоди свята, відкрита книжкова виставка-платформа „Із книг черпаємо премудрості життя”.

Саме в цей день ми з особливою повагою говоримо про  книги, авторів, заохочуючи всіх, а особливо молодь, знаходити задоволення в читанні. Адже краса і мудрість, відтворена в друкованих фоліантах, відкриває небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу.

Святкування Дня книги прийшло до нас з Каталонії, де уже стало традицією у цей день дарувати троянду за кожну куплену книжку. Його відзначають у 190 країнах світу. Таке святкування привертає увагу суспільства до книжки, до автора і його прав на власну інтелектуальну продукцію.

Книжкова виставка-платформа „Із книг черпаємо премудрості життя" знайомить читачів із новими цікавими науковими, науково-популярними, художніми виданнями, якими щедро поповнюються бібліотечні фонди. Серед пріоритетних - книги, що надійшли до бібліотеки за сприяння Українського інституту книги, а це твори сучасних авторів і класиків, зарубіжних письменників та вітчизняних - усе для зацікавленого читача.

Привернуть увагу нові видання класиків: Р. Горака, В. Стефаника, Л. Костенко; сучасних авторів: С. Андрухович, А. Кокотюхи, С. Талан, Дари Корній; зарубіжних письменників: С. Кінга, А. Крісті, Е. Гемінгвея, Г. Пратчетта. Загалом - найпопулярніші книги: нові, цікаві, сучасні.  

 Отож, запрошуємо усіх завітати у відділ абонементу обласної  універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка та зануритись у сучасний літературний книжковий світ!

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка