Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн-година професійного спілкування «Методична вервечка»



7 квітня 2021 р. керівництво Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка: директор Бабій Л. В., заступник директора Горбань Г. В. та завідувачка науково-методичного відділу Фіцик С. Г. взяли участь в онлайн-годині професійного спілкування «Методична вервечка», яка була організована науково-методичним відділом Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого.

Зустріч проводилася для фахівців Івано-Франківської, Донецької, Кіровоградської, Харківської та Чернігівської ОУНБ.

Модератором професійної години спілкування виступила Тетяна Іванівна Богуш, завідувачка науково-методичного відділу НБУ імені Ярослава Мудрого.

Учасники заходу розповіли про існуючий стан бібліотечної мережі в громадах своїх областей, ділилися досвідом процесу передачі бібліотек від районних централізованих бібліотечних систем до територіальних громад, ознайомилися з особливостями та проблематикою кожної з областей (скорочення мережі, призупинення діяльності та реорганізація книгозбірень в бібліотечні пункти тощо).

В ході проведення зустрічі висвітлили наявні позитивні приклади покращення бібліотечного обслуговування в територіальних громадах, проаналізували негативні приклади погіршення якості надання бібліотечних послуг в книгозбірнях громад.

Було конструктивно обговорено питання сучасних варіантів організації мережі бібліотек у ТГ, роль науково-методичних відділів ОУНБ у підвищенні компетентності і кваліфікації бібліотечних працівників та наданні методично-консультативної і практичної допомоги, знаходження взаєморозуміння з представниками місцевої влади.

Щиро вдячні організаторам заходу за актуальну годину професійного спілкування, консультації та поради, які спрямовували нас на кваліфіковане виконання функціональних завдань в сучасних умовах.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка