Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь у вебінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію»



18 лютого 2021 року фахівці Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Л. Жирик, С. Джоголик, М. Цюпа, О.Підгаєцька, О. Шерстій та І. Пороговська взяли участь у вебінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію», проведеного фахівцями Ресурсного центру ГУРТ. Захід/відбувся в межах проєкту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Серед учасників були лідери та менеджери організацій громадянського суспільства. Зареєструвалося понад 400 осіб, але вебінарна кімната одночасно доступна лише для 100 учасників, тому ті, хто не встигли увійти, приєдналися до трансляції на Facebook-сторінці ГУРТа.

Пандемія COVID-19 та карантинні обмеження змусили організації громадянського суспільства більше використовувати цифрові інструменти для проведення онлайн-подій. На вебінарі ми почули про функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів, воркшопів, вебінарів та конференцій; дізналися такі лайфхаки: вебінари vs зустрічі: як обрати формати заходу в ZOOM; як використовувати функціонал Zoom (breakout rooms, White board/annotate) для активного залучення аудиторії; переваги функцій «Meeting»; безкоштовні сервіси для онлайн-комунікації; корисні посилання.

Набуті знання працівники бібліотеки використовуватимуть у своїй роботі.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка