Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Сучасний маркетинг: від простого до складного



25 січня 2021року у відділі економіко-виробничої літератури ОУНБ ім. І. Франка розгорнуто тематично-книжкову виставку «Сучасний маркетинг: від простого до складного».

Сучасний маркетинг повинен базуватися на швидкому і гнучкому плануванні нововведень. Маркетингові зусилля мають бути спрямовані на розробку і пропозицію такого продукту, про який споживач ще не знає. В центрі нововведень завжди повинен бути споживач. Для того, щоб знати свого споживача, рекомендується застосовувати CRM-технології. Підприємствам слід приділяти велику увагу проблемам росту бізнесу, але такому, який би сприяв росту ринкової вартості підприємства, наявності вільних коштів та прийнятному ризику ведення даного бізнесу.

Організована книжкова виставка охоплює широке коло навчальної та ділової літератури, збірників наукових праць, практичних рекомендацій. Зокрема, пропонуємо для ознайомлення такі видання: О. Філановський «Головна маркетингова книга», Ф. Котлер «Десять смертних гріхів маркетингу», А. Остервальдер «Створюємо бізнес-модель», Й. Бергер «Заразливий. Психологія вірусного маркетингу», К. Гільбо «Стартап на $ 100», адже вони містять новаторські ідеї для кожного, хто вивчає дане питання.

Отож, завітайте у відділ економіко-виробничої літератури головної книгозбірні області та ознайомтеся з тематичною книжковою виставкою «Сучасний маркетинг: від простого до складного».

Впевнені, що Ви знайдете багато цінної та корисної інформації!

 

 

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка