Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Запрошуємо відвідати Новорічну виставку «Затишок в домі»



З 27 грудня 2020 р. у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відкривається цикл виставок, присвячених Новорічно-Різдвяним святам.

Новий рік - це нові сподівання,
Нові плани, ідеї, шляхи.
Хай же будуть відверті зізнання,
Переміни на краще завжди!

День за днем, година за годиною наближають до нас Новий 2021 рік! Улюблене свято всіх, яке несе в собі казку, якусь неймовірну загадковість і очікування новорічного дива. І кожний з нас вірить в це, загадуючи свої найзаповітніші бажання, бо саме в новорічну ніч вони збуваються. Що може бути приємніше, ніж передноворічна метушня, у вир якої з головою одразу поринають всі: прикрашаючи свої оселі, робочі місця, фасади будинків, вулиці та двори.

Створення святкового дизайну та підготовки до Новорічно-Різдвяних свят вам розкриють сторінки журналів «Дім, сад, город», «Квіти України», «Жінка» та інші.

А виставка «Кулінарні дива новорічного столу» зацікавить незвичайними кулінарними рецептами новорічних та різдвяних страв традиційної української кухні. Цей своєрідний витвір народної майстерності розміщений на сторінках книг: Винничук І. «Галицька кухня», Цвєк Д. «Святкові рецепти», Лильо І. «Львівська кухня», Махальська О. «Українська смакота», а також цікаві видання «Кращі рецепти традиційної української кухні», «Страви у горщиках», «Сучасна кухня від Чака Вільямса», «Улюблені запіканки, пудинги, чизкейки», «Колекція вдалих рецептів», «Українська кухня» та періодичних видань «Добра Кухня», «Добрі напої», «Приятного аппетита», «Смачно» та інші.

Вітаємо Вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо всім міцного здоров'я, радості, щастя, миру, добра та достатку!

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка