Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

В гостях у бібліотеці



Доброю традицією в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка стали ознайомчі екскурсії для військовослужбовців. І сьогодні, в ці новорічно-різдвяні дні , на зустріч зі світом книги завітали солдати підшефної в/ч 1241.

У холі бібліотеки військовослужбовців зустріла Ольга Підгаєцька, бібліотекар відділу загального читального залу, яка розповіла про історію та сьогодення книгозбірні.
    Гості бібліотеки відвідали відділи бібліотеки, в яких провідні фахівці-бібліотекарі розповіли про специфіку роботи кожного відділу та його можливості. Військовослужбовці дізналися про особливості зберігання фондів, пошукову систему бібліотеки, її соціокультурну та проектну діяльність, довідалися багато цікавого про партнерів нашої книгозбірні, більшість з яких - видатні діячі науки, культури та мистецтва Івано-Франківщини, а також є постійними нашими читачами та гостями різноманітних заходів та акцій.
    У відділі загального читального залу військовослужбовці мали можливість переглянути книжково-ілюстративні виставки створені до свят Нового року та Різдва Христового. З виставок: «Хай рік Новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові» та «Колядують зорі на Різдво Христове» присутні мали можливість ознайомитись з цікавими виданнями. Які висвітлюють про магію Різдва та мелодійність колядок, де прославляється Христос.
    Наталія Ковальчук, завідувач бібліотеки в/ч 1241, від імені командування та військовослужбовців подякувала дирекції та працівникам обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка за цікаву і змістовну екскурсію та привітала всіх з наступаючими святами.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка