Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Флешбук «Пізнай скарби отчої землі: Коломийщина»



Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка пропонує переглянути черговий відеоролик з флешбук-серії «Пізнай скарби отчої землі». Запрошуємо розгорнути життєписи сіл і містечок Коломийського району через книжкові скарби книгозбірні.

Батьківщина для людини - це, передусім, батьківська земля, край, де вона народилася і пізнала світ. Без любові до рідного села чи міста не може бути й справжньої любові до батьківщини.

Фонди Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка наповнені численними виданнями, які розкривають історію Коломийщини та долі її мешканців, які творили цю історію своєю працею, життям.

Переглядаючи флешбук, кожен зможе помандрувати разом з книжками до славного міста Коломиї - міста, яке є не тільки є адміністративним центром Коломийського району, а й серцем Покуття, воротами Гуцульщини.

На сторінках краєзнавчих видань читач відкриє історію та сьогодення, географічні, етнографічні та інші особливості населених пунктів Коломийщини, кожне з яких є коштовним самоцвітом у намисті гуцульсько-покутського краю, має свою родзинку, що вирізняє його з-поміж інших.

Тож пропонуємо відкрити красу й багатство одного з найкращих куточків західної України ­ - древньої Коломийщини, завітавши у відділ краєзнавчої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка. Прагнемо, щоб кожен зацікавився нашим краєм, захотів ближче познайомитися з ним і відчути себе не просто туристом, а бажаним гостем. Впевнені, що Ви будете вражені насиченістю, різноманіттям і змістовністю друкованого слова, яке зібране саме у нас!

Ласкаво запрошуємо до перегляду відеомандрівки «Пізнай скарби отчої землі: Коломийщина», створеної фахівцями книгозбірні. Приємного перегляду!

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка