Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Вебінар «Медіазв’язки у секторі креативних індустрій»



Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка є учасником циклу вебінарів «Культурні та креативні індустрії для бібліотекарів», які проходять в листопаді 2020 р. і які організовані ВГО Українська бібліотечна асоціація. На вебінари зареєструвалися понад 100 бібліотекарів з обласних наукових, юнацьких, дитячих, вузівських та шкільних бібліотек.

17 листопада Бабій Л. В., Федик Л.В., Жирик Л. І., Шерстій О. Р. долучились до вебінару «Медіазв'язки у секторі креативних індустрій, який проходив на платформі Zoom.

Спікеркою вебінару була Анжела Хачатурова, експертка з комунікацій у галузі журналістики, сторітелінгу та PR. Кваліфікована у розробці, проведенні та оцінці публічних заходів та інформаційних кампаній з метою просування державних реформ, підтримки культури та креативних індустрій, посилення розбудови спроможності громадянського суспільства. Працювала у штаті видавничих домів Sanoma Media Ukraine та Hupert Burda Media, а також на Новому Каналі. З 2015 року - головна редакторка сайту програми ЄС-Східного партнерства «Культура і Креативність». Консультувала щодо комунікацій національні та міжнародні проєкти у секторі культури, а також проєкти Ради Європи та ЄС-ПРООН у державному секторі.

На вебінарі спікерка поділилася лайфхаками написання результативних анонсів і прес-релізів (5 фактів про бібліотеку, вибір спікерів для інтерв'ю, ідеї форматів); говорилося про принципи роботи зі ЗМІ (як їх зацікавити, легкість подачі інформації).

Наприкінці заходу Анжела Хачатурова відповіла на запитання українських бібліотекарів.

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка