Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Фотоконкурс «Книжкові герої серед нас»



В період з 1 вересня по 15 вересня 2020 року проходив конкурс фотографії 2020 «Книжкові герої серед нас» за сприяння Молодіжної секції ВГО Української бібліотечної асоціації. В цьому конкурсі взяла участь Марина Цюпа, бібліотекарка відділу соціокультурної проєктної діяльності Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Головною умовою конкурсу було зробити фотографії, в бібліотеці чи під час бібліотечних заходів, які демонструють улюбленого книжкового героя учасника, і в електронному вигляді надіслати на розгляд журі.

Фотороботи, які пройшли попередню модерацію, були доступні для всіх на сторінці МС УБА у Facebook, де відбувалося відкрите голосування. Були обрані три фото, які стали переможцями у конкурсі і отримали цінні призи від МС УБА. Також, традиційно, 12 фото адміністрація секції відібрала для створення календаря.

Книга є основою для розвитку людини і часто книжкові герої стають прикладом для наслідування. У кожної людини є свій книжковий фаворит. Учасниця конкурсу «Книжкові герої серед нас» Марина Цюпа постала в образі Марусі з твору Ліни Костенко «Маруся Чурай». Головна героїня твору Маруся Чурай - вродлива, талановита, розумна, красива дівчина, яка виступає в єдності з образом України, є уособленням моральних рис українського народу. Тому й учасниця конкурсу намагалася відтворити цей образ та український дух на фотографії.

Марина Цюпа, набравши майже 400 вподобайок, перемогла у 2 етапі конкурсу та потрапила на сторінку календаря на 2021 рік.

Щиро вітаємо молоду фахівчиню обласної книгозбірні з першими перемогами в бібліотечній сфері!

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка