Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Шануємо дух звитяги



У відділі абонементу ОУНБ ім. І. Франка відкрита святкова виставка-діалог «Шануємо дух звитяги», приурочена до Дня захисника України та Дня українського козацтва.

14 жовтня - Покрова пресвятої Богородиці. В цей величний день всі українці святкують також  День захисника Вітчизни, що відзначається згідно історичної традиції вшанування українського війська - козацтва, вояків УПА та теперішніх воїнів, які стали на захист держави від російської агресії на Сході України.

Книжкова виставка «Шануємо дух звитяги» широко представлена виданнями, в яких висвітлюються події сучасної російсько-української війни, серед яких: збірник «АД 242. Історія мужності, братерства та самопожертви»,  «Війна» А. Куркова, документальна хроніка «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту», «Іловайськ» Є. Положія, «100 днів полону» В. Макеєва, «Карателі» В. Якушева та іншими, в яких розповідається про справжні події, що спричинили війну на Донбасі.

Підбірка науково-популярних та документальних праць істориків Д. Яворницького, Т. Чухліба, Д. Наливайка, В. Сергійчука та інших науковців про феномен українсього козацтва, його героїчне минуле, приверне увагу зацікавлених читачів.

         Запрошуємо читачів завітати до відділу абонементу для перегляду святково-патріотичної виставки.

З нагоди Дня захисника Вітчизни, усім воїнам, що зараз тримають оборону кордонів нашої держави від російських нападників, бажаємо здоров'я, миру, безпеки та перемоги.

Слава Україні!    

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка