Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотечне свято в обласній книгозбірні



30 вересня 2020 року колектив Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка відзначив Всеукраїнський день бібліотек та 80-ліття від часу заснування обласної книгозбірні на теренах Прикарпаття.

Урочисту імпрезу розпочала директорка обласної бібліотеки Людмила Бабій, яка привітала усіх присутніх зі святом та розповіла про багаторічні досягнення колективу та набутки сьогодення, зокрема, презентувала 3 нових видання, підготовлених з нагоди ювілею: «Духовна скарбниця Івано-Франківщини», «Івано-Франківська ОУНБ ім. І.Франка: краєзнавчі орієнтири» та «Бібліотеки Івано-Франківська і Ополе: вектори міжнародної співпраці».

На святкування завітав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, який висловив багато теплих побажань на адресу нашого колективу,  вручив грамоти виконавчого комітету міської ради та традиційні солодкі смаколики.  

За розвиток та збереження історико-культурної спадщини Прикарпаття, формування української нації засобами бібліотечного краєзнавства колектив Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка нагороджений Грамотою обласної організації Національної спілки краєзнавців України, яку вручив голова правління, доктор філософії, заслужений працівник освіти України Михайло Косило. Він передав до фондів бібліотеки нові випуски альманаху «Краєзнавець Прикарпаття» та низку видань.

З нагоди 80-літнього ювілею обласної бібліотеки заступник голови НСПУ Ярослав Ткачівський, заслужений працівник культури України, головний  редактор всеукраїнського літературно-художнього та громадсько-політичного журналу «Перевал» вручив Подяку Національної спілки письменників України (голова М.Сидоржевський) за популяризацію української книжки.

Привітати працівників бібліотеки-ювілярки прийшли літературний критик Євген Баран і письменник Василь Бабій, які щиро дякували за довголітню плідну співпрацю задля просування читання і організацію численних заходів літературного спрямування.

Голова ГО «Івано-Франківська обласна організація ТВР України» Богдан Середюк вручив колективу грамоту Президії Івано-Франківських обласних організацій Товариства винахідників і раціоналізаторів та Спілки науково-інженерних об'єднань України та відзначив завідувачку відділу економіко-виробничої літератури Софію Багиру дипломом лауреата обласного рейтингового огляду «Галицький кмітливець 2019».

Прийшли привітати колектив ОУНБ ім. І.Франка наші друзі-партнери - представники підшефної військової частини 1241, які висловили вдячність за проведення національно-патріотичних і культурно-просвітницьких заходів для військовослужбовців. Cвітлини

Усі присутні мали можливість переглянути мультимедійну ювілейну презентацію.

Свято продовжилося  у приміщенні Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Голова облдержадміністрації Віталій Федорів, голова обласної ради Олександр Сич, начальник управління культури, національностей та релігій ОДА Володимир Федорак поздоровили працівників обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка зі святом, відмітивши їхній вагомий внесок у розвиток культурного життя області та популяризацію україномовної літератури.

З нагоди 80-річчя з часу заснування бібліотеки вони вручили відзнаки, грамоти і подяки працівникам книгозбірні. Голова обласної ради Олександр Сич передав сертифікат на отримання інтерактивного комплекту для ІФОУНБ ім. І.Франка.

Грамоти, вітальну адресу і цінний подарунок вручив голова обласної організації профспілки працівників культури Володимир Уєвич.

Директор бібліотеки Людмила Бабій щиро подякувала очільникам області за високу оцінку роботи працівників і діяльності установи та подарувала бібліотечні ювілейні видання.Світлини.

Приємно, що у цей святковий день ми взяли участь у програмі «Сьомий поверх» ОТБ «Галичина», під час якої директор ІФОУНБ ім. І.Франка Людмила Бабій та бібліотекарка Ірина Фотуйма розповідали про сучасний ритм життя бібліотеки, її соціокультурну, проєктну, видавничу діяльність. Світлини.

Щиро вдячні Вам, дорогі друзі бібліотеки, за тепло Ваших сердець, щирі привітання, повагу до копіткої праці бібліотечних працівників, до духовної скарбниці Івано-Франківщини.

Програма «Сьомий поверх» ОТБ «Галичина»

Олександр Сич привітав прикарпатських бібліотекарів з професійним святом

Віталій Федорів: Бібліотеки завжди були осередками культурного і просвітницького життя

КНИГИ-КНИГИ НА ПОЛИЦЯХ

Вітання Ярослава Ткачівського

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка