Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ



Міжнародному дню музики відділ літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка присвячує книжкову виставку-інформіну „Музика крізь століття”.

Музика - це міжнародна мова, яка виражає емоції і почуття людей.

Це найпопулярніший жанр мистецтва в якому місця вистачить усім.

                                                            Джон Лорд

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день музики - свято, що знаходить палкий відгук у серці кожної людини.

У цей день ми вітаємо усіх, хто любить музику і присвятив їй своє життя, хто творить музику і дарує її людям. Віддаючи свої сили та наснагу музиці, ви відкриваєте слухачам чарівний світ високих шедеврів, сповнений чистих почуттів. Своєю творчою працею та силою мистецтва ви звеличуєте рідну країну, прославляєте Україну в усьому світі, бо музика не визнає кордонів.

Особливі вітання адресуємо музичним колективам, композиторам, диригентам, викладачам музичних шкіл,  училищ й вищих навчальних закладів, консерваторій та висловлюємо щиру подяку за партнерство. Бажаємо вам натхнення, творчих успіхів і нових досягнень, мистецької жаги у серці та душі, здоров'я, радості та плідної праці на довгі роки!

А прихильників музичного мистецтва запрошуємо завітати до відділу літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка на перегляд книжкової виставки-інформіни «Музика крізь століття», яка представляє електронні та друковані документи, які розкривають велич музичного мистецтва.

 

 

Оновлено 22-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка