Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інформаційно-видавничий проєкт «Успішна жінка»



Видавництво «Статус-Україна» готує до друку 10-ий випуск книги інформаційно-видавничого проєкту «Успішна жінка». Проєкт засновано з метою відображення високого соціального статусу успішних, ділових та цілеспрямованих жінок в житті країни, адже сучасна жінка – гордість нашого сьогодення та яскравий взірець для наслідування прийдешнім поколінням. Державні зобов'язання у досягненні гендерної рівності є однією з передумов забезпечення стабільного розвитку українського суспільства на засадах демократії та, посилаючись на Конституцію України і закон України «Про інформацію», проєкт реалізується за підтримки ВРУ, міністерств, МАН України, Інституту демографії та соціальних досліджень ім. В. Птухи.

До участі у проєкті «Успішна жінка» запрошуються жінки:

- керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій;

- окремі особистості - провідні спеціалісти різних галузей, громадські діячі, митці, учасники державних та громадських акцій, які досягли статусу успішної жінки завдяки щоденній і наполегливій праці.

Видавництво просить інформаційної підтримки, а саме: надіслати на адресу видавництва рекомендований список успішних жінок Івано-Франківської області із зазначенням посад та контактних телефонів, які очолюють підприємства  промисловості, сільського господарства, приватні підприємства, заклади освіти, медицини, окремі підрозділи провідних підприємств регіону, держслужбовців, вчителів, науковців, лікарів, митців та ін. для запрошення і участі у 10-му випуску книги «Успішна жінка».

Вихід книги з друку -  грудень 2020 р. Всі учасники отримають книги, дипломи, а інформація після виходу книги розміщується додатково в інтернет-мережі.

Фінансування проєкту здійснюється шляхом залучення коштів учасників проєкту та спонсорів.

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка