Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Флешбук «Пізнай скарби отчої землі» : Галицький район



Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка пропонує переглянути черговий відеоролик з флешбук-серії «Пізнай скарби отчої землі». Працівниками відділу краєзнавчої літератури створено матеріал, який запрошує розгорнути життєписи сіл і містечок Галицького району через книжкові скарби книгозбірні.

Хто не знає свого минулого,

не вартий свого майбутнього.

                     М. Рильський

Кожна нація має свою колиску - територію, де проходило її становлення і самоусвідомлення як окремої й самобутньої спільноти людського роду, звідки починаються витоки її державності. Для мешканців західних теренів України такою колискою є Галицька земля.

Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру. Тож запрошуємо, переглядаючи флешбук, помандрувати разом з книгою до славного міста Галича - столиці могутньої у свій час Галицько-Волинської держави, одного з найбільших політичних, культурних та адміністративних центрів Східної Європи ХІІ - ХІІІ століть. Не оминули ми і видань, які розповідають, як творилася історія багатьох інших населених пунктів Галицького району.

Отож, вже після закінчення карантину Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка чекає книголюбів, закоханих у рідний край! До скорої зустрічі, дорогі читачі!

 

 

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка