Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Можливості навчання цифровій грамотності – в бібліотеці



Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка в рамках діяльності свого регіонального тренінгового центру приєдналася до проєкту «Дія. Цифрова освіта», який впроваджується Міністерством цифрової трансформації України. Метою даного проєкту є навчити громадян України ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку.

У бібліотеці вже три роки діють курси навчання комп'ютерній грамотності людей літнього віку та людей з обмеженими фізичними можливостями, вчителів навчальних закладів міста Івано-Франківська та області, на яких читачі книгозбірні навчаються користуватися комп'ютерами, онлайн-сервісами, сучасними каналами цифрової комунікації. Оскільки курсанти вже освоїли основні навички комп'ютерної грамотності, то й під час карантину активно використовують онлайн-ресурси цієї платформи.

Кожен українець може навчатись цифровій грамотності безкоштовно. На вас чекають освітні серіали: базові цифрові навички, цифрова грамотність для вчителів, серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті», онлайн-сервіси для вчителів, оплата комуналки онлайн та інші. Щомісяця тут з'являється новий освітній серіал!

Завітайте в наш регіональний тренінговий центр за адресою: вул. Незалежності, 46, де Вам буде надано безкоштовний доступ до комп'ютера та інтернету, а також де Ви можете отримати кваліфіковану допомогу в роботі з навчальними ресурсами, як електронними, так і книжковими. Або самостійно заходьте на сайт osvita.diia.gov.ua , долучайтесь самі та долучайте своїх рідних до навчання - це корисно, пізнавально та цікаво!

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка