Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«Лідерські переговори» з Ніною Янкович



18 травня 2020 року працівники та читачі інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка приєдналися до інтернет-події Американського Дому/America House.

Гостем-спікером другого епізоду проєкту "Лідерські переговори" була Ніна Янкович, американська письменниця, аналітик і коментатор. У затишній домашній атмосфері ми обговорювали, що відбувається в сучасному світі, які позитивні зміни ми можемо вносити до нього, де знайти мотивацію та якими є основні погляди пані Ніни під час карантину. За словами самої спікерки «протягом останніх трьох років вона була на передовій інформаційної війни - в Україні, Литві та Грузії. І у неї невтішні висновки».  Ми довідалися, що улюблене місце Ніни в США - Філадельфія, а от в Україні її улюбленим місцем є  Карпатські гори, а також вона в захопленні від Києва та його чудових парків.

Ніна Янкович вивчає перетин демократії та технологій у Центральній та Східній Європі. Її книгу «Як програти інформаційну війну» буде опубліковано  навесні 2020 року. Пані Янкович консультувала український уряд щодо стратегічних комунікацій під егідою стипендії Фулбрайт-Клінтона з публічної політики. Її статті публікували The New York Times, The Washington Post, The Atlantic, Foreign Policy, BuzzFeed News, Wilson Quarterly та інші популярні видання. Вона є частим коментатором з питань дезінформації, російських та східноєвропейських справ.

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка