Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Комерційна справа: сучасний підхід



16 березня 2020 р. у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута тематична книжкова виставка «Комерційна справа: сучасний підхід».

Одним із дієвих механізмів формування ринкових відносин в економіці є розвиток комерційної діяльності, яка являє собою організацію і управління процесами, пов'язаними з товарно-грошовим обігом в державі. В нових соціально-економічних умовах неможливо здійснювати підприємницькі заходи без відповідних теоретичних знань, оцінки їх ризику. Все це обумовлює розгляд питань сучасних поглядів на комерційну справу.

Книжкова виставка охоплює широке коло навчальної та ділової літератури, збірників наукових праць, практичних рекомендацій, методичного інструментарію, нормативних актів і тестів.

Зокрема, пропонуємо для ознайомлення такі видання: Д. Каплунов «Як писати комерційну пропозицію», З. Зіглар «Секрети укладання угод», А. Остервальдер «Створюємо бізнес-модель», адже вони містять новаторські ідеї для кожного, хто вивчає дані питання. Для користувачів представлені також матеріали вибіркових досліджень, експертних оцінок фахівців комерційної діяльності.

Отож, завітайте у відділ економіко-виробничої літератури головної книгозбірні області та ознайомтеся з тематичною книжковою виставкою «Комерційна справа: сучасний підхід».

Впевнені, що Ви знайдете багато цінної та корисної інформації!

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка