Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Цифрова грамотність для викладачів музики



В регіональному тренінговому центрі Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка закінчила своє навчання 27 група навчального курсу комп'ютерної грамотності. Цього разу це були викладачі музики Івано-Франківської дитячої музичної школи №1 ім. М. Лисенка.

Згідно програми курсу навчання викладачі навчилися працювати з комп'ютером, освоїли основні процеси роботи Microsoft Word, Skype, навчилися здійснювати пошук в Google, працювати в соціальних мережах. Для професійних потреб освоїли музичну програму MuseScore, вільний редактор нотних партитур, в якій можна знайти та прослухати не лише твори видатних композиторів світу, але й самому на нотному стані створити допис.

Два заняття були присвячені ознайомленню з можливостями продовжити навчання і надалі, використовуючи Національну онлайн-платформу "Дія. Цифрова освіта", яку створило Міністерство цифрової трансформації України.

Учасники навчання пройшли тестування та подивилися перші серії першого сезону навчання. Також ознайомилися з новим ресурсом платформи - партнерським курсом з мобільної грамотності "Смартфон для батьків".

Після завершення курсу навчання вчителі отримали сертифікати, які вручила їм директор ІФОУНБ ім. І. Франка Бабій Людмила Василівна.

Директор бібліотеки побажала викладачам використовувати набуті знання та навички на практиці, в професійному та повсякденному житті, і вдосконалювати свої знання в цифровому світі в бібліотеці.

Cвітлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка