Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інформаційно-мистецька година в обласній книгозбірні



13 лютого 2020 року відділ літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провів інформаційно-мистецьку годину «Чому нас вчить мистецтво» для студентів факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника

Завідувач відділу Віра Хімейчук ознайомила присутніх з різноплановою роботою відділу, зокрема, представила інформацію про мистецький фонд книгозбірні та його особливості, розповіла про цікаві інноваційні форми та методи роботи, видавничу та проектну ділянки, масові заходи відділу, мистецькі БД бібліотеки, а також про співпрацю мистецького відділу із культурно-мистецькими закладами міста.

Присутні мали чудову нагоду ознайомитися з персональною виставкою жіночих прикрас з бісеру «Ґердани ХХІ століття» прикарпатської мисткині Марії Чулак, переглянути книжкову виставку мистецьких новинок. А також отримати інформацію про фахові видання, які студенти-історики зможуть використовувати у процесі навчання.

Дані екскурсії сприяють духовному, естетичному вихованню та розвитку національного світогляду нашої молоді через пізнання творчості видатних митців прикарпатського краю, України та світу.

Cвітлини

 

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка