Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Учасники VII Зимової школи молодих бібліотекарів УБА в Івано-Франківську



10 лютого 2020 р. до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім І.Франка завітали учасники VII Всеукраїнської зимової школи молодих бібліотекарів «Soft skills бібліотечного лідера», яку організовує молодіжна секція Української бібліотечної асоціації.

Після екскурсії структурними підрозділами головної бібліотеки Івано-Франківщини з представленням позитивного досвіду її діяльності та інноваційних напрацювань, молоді бібліотекарі з різних куточків України взяли участь в круглому столі «Розширюємо горизонти: знайомство бібліотечної молоді з активістами Івано-Франківського обласного відділення УБА».

Учасників зимової школи привітала директор ОУНБ ім. І.Франка Людмила Бабій.

Віце-президент УБА, директор Львівської обласної бібліотеки для дітей Лариса Лугова у своїй презентації «Українська бібліотечна асоціація - сходинки до успіху» розповіла присутнім про цілі і завдання організації, яка у лютому 2020 р. відзначила 25-ліття з часу свого заснування.

Основні напрями діяльності Молодіжної секції УБА розкрила голова секції Вікторія Польова у презентації «Молодіжна секція УБА: можливості від молоді до молоді».

Голова регіонального відділення УБА Галина Горбань проінформувала про заходи з підвищення кваліфікації бібліотечних працівників області, конкурси, міжнародну співпрацю та іншу діяльність, які підтримує обласне відділення УБА.

Фахівці Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка - завідувач відділу краєзнавчої літератури Оксана Шаран та бібліотекар II категорії відділу соціокультурної проєктної діяльності Марина Цюпа - поділилися своїми напрацюваннями, цікавими реалізованими проєктами. Про роботу Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей розповіла директор Ірина Тацакович.

Керівництву Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім І.Франка було вручено Подяку УБА за підтримку у проведенні VII Всеукраїнської зимової школи молодих бібліотекарів УБА.

Учасники школи мали ще нагоду відвідати наукову бібліотеку Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, де Петро Гаврилишин, директор книгозбірні, представив особливості бібліотечного обслуговування викладачів та студентів.

Бібліотечна молодь взяла участь у творчій майстерні «Роль лідерок/ів культури та компетенції людини в часи невизначеності», яку провели спікери: Дмитро Кузнецов, член Правління Молодіжної організації «СТАН», координатор проєкту «Сприяння реінтеграції ветеранів АТО та членів їх сімей» та Юлія Любич, ассистент проєкту «Український букет народів». Зустріч відбулася у молодіжному центрі «Paragraph».

Опісля молоді бібліотекарі, серед яких і працівник ІФОУНБ ім. І.Франка Марина Цюпа, вирушили до своєї основної локації - «Хати-Майстерні» в с. Бабин Косівського району.

 

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка