Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотека відкриває свої простори.



Вже доброю традицією для працівників відділу загального читального залу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка стало проводити екскурсії-знайомства з метою ознайомлення з діяльністю структурних підрозділів нашої книгозбірні та розмаїттям її можливостей і послуг. Ось і сьогодні, 9 лютого 2020 року до відділу загального читального залу Івано-Франківської обласної наукової бібліотеки ім. І. Франка завітали військовослужбовці підшефної військової частини 1241. В рамках заходу, Наталія Джус, завідувач відділу загального читального залу, познайомила військовослужбовців з новими книжковими виданнями, які надійшли до відділу.

Військовослужбовці мали нагоду довідатися про цікаві факти з історії закладу, ознайомитися з правилами користування бібліотекою, з роботою сучасної бібліотеки та можливостями, які вона надає користувачам, довідатися про участь бібліотеки у різноманітних соціальних проектах та програмах, побувати в галузевих читальних залах, дізнатися як за допомогою бібліотечних каталогів і картотек знаходити потрібну інформацію та здійснювати пошук по електронному каталогу, ознайомитись з новітніми технологіями, які активно розвиваються у бібліотеці, отримати цікаву інформацію й про соціокультурну діяльність книгозбірні, переглянути діючі експозиції (як сучасних, так і раритетних видань) із фондів ОУНБ ім. І. Франка.

А ще військовослужбовці мали можливість доторкнутися до світу прекрасного та збагатитись духовно. З неабиякою цікавістю наші гості ознайомились з авторським медійно-скульптурним проектом скульптора Данила Книшука «Особистості» та виставкою жіночих прикрас з бісеру Марії Чулак «Гердани ХХІ століття».

Сподіваємось, що знайомство з нашою бібліотекою знадобиться молодим людям у подальшому житті та принесе їм інтелектуальне збагачення, користь та задоволення.

Від імені командування та присутніх військовослужбовців Наталія Ковальчук подякувала працівникам загального читального залу за змістовну екскурсію та побажала подальшої тісної співпраці.

Фото.

Оновлено 23-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка