Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Слово, що зворушує серця: до ювілею Богдана Томенчука



16 січня 2020 р. в рамках циклу «З літературної скарбниці Прикарпаття» у відділі краєзнавчої літератури Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка розгорнуто ювілейну книжкову виставку, присвячену відомому прикарпатському поету, педагогу, публіцисту, директору Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти – Богдану Томенчуку.

За роки своєї професійної та громадської діяльності Богдан Томенчук працював учителем, заступником директора, директором у сільських школах Гуцульщини і Покуття, начальником управління освіти Івано-Франківської обласної державної адміністрації, завідувачем відділу освіти Коломийської районної державної адміністрації, заступником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, директором телерадіокомпанії „Вежа", а сьогодні є директором Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Він - лауреат премії імені В'ячеслава Чорновола та нагороджений орденом „За заслуги" ІІІ ступеня.

У літературному доробку ювіляра - до десятка збірок поезій: „Сповідайтесь, мої тривоги", „На паперті душі", „Німі громи", „Жінка з одного вірша", "Дві джезви" та ін. Поезії автора відзначаються високою культурою слова, глибокою ерудицією, теплою душевністю, насичені твердим українським духом.

Усіх зацікавлених високоестетичною творчістю поета запрошуємо до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка на перегляд ювілейної виставки «Слово, що зворушує серця: до ювілею Богдана Томенчука». Тут Ви обов'язково знайдете книгу, що зворушить саме Ваше серце та буде близькою душі.

А ще працівники відділу краєзнавчої літератури та дирекція бібліотеки в подарунок ювіляру підготували поетичний флеш-бук за участю науковців, письменників, громадських діячів «Богдан Томенчук: думки, що засвітились у словах». Тож просимо до перегляду!

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка