Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Мистецька година в обласній книгозбірні



5 січня 2020 року відділ літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провів інформаційно-мистецьку годину «Екскурс у світ мистецтва» для військовослужбовців в/ч 1241.

Завідувач відділу Віра Хімейчук ознайомила присутніх з різноплановою роботою відділу, зокрема, представила інформацію про мистецький фонд книгозбірні та його особливості, розповіла про цікаві інноваційні форми та методи роботи, видавничу та проектну ділянки, масові заходи відділу, мистецькі БД бібліотеки, а також про співпрацю мистецького відділу із культурно-мистецькими закладами міста.

Присутні мали чудову нагоду ознайомитися з персональною виставкою жіночих прикрас з бісеру «Ґердани ХХІ століття» прикарпатської мисткині Марії Чулак, переглянути чудові роботи, створені гуртківцями нашої області, які беруть участь у виставці-конкурсі «Техноялинка», ознайомитися із книжковою виставкою-інсталяцією «У величному сяйві Різдва».

Дані екскурсії сприяють духовному, естетичному вихованню та розвитку національного світогляду нашої молоді через пізнання творчості видатних митців прикарпатського краю, України та світу.

На завершення мистецької години завідувачка відділу подякувала бібліотекарю військової частини Наталі Ковальчук за плідну співпрацю, побажала солдатам легкої служби, щиро усіх привітала із прийдешніми різдвяними святами.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка