Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Запрошуємо зігрітись у бібліотеку!



Відділ краєзнавчої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка щиро запрошує своїх користувачів, друзів та партнерів до затишної атмосфери книгозбірні, щоб зігрітись разом із книгою біля створеної виставки-інсталяції «Бібліотечний камін».

День за днем, година за годиною наближаються новорічно-різдвяні свята. Упродовж трьох тижнів ми будемо насолоджуватися чарівною магією Нового року, Різдва, Щедрого вечора, Василія й Водохреща.

Фонди Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка наповнені різноманітними новинками краєзнавчої літератури, які задовольнять читацькі інтереси найвибагливішого книжкового гурману.

Щоб створити затишну та теплу святкову атмосферу для своїх читачів, працівниками книгозбірні створено виставку-інсталяцію «Бібліотечний камін», біля якої так приємно погортати книгу та поспілкуватися з друзями. Вона приваблює своїм нестандартним оформленням, яскравим кольором, полум'ям та звісно ж книгами!

Тож запрошуємо всіх зацікавлених до відділу краєзнавчої літератури, щоб холодними зимовими днями зігрітись разом із книгою саме у бібліотеці, читаючи книжкові новинки!

Дорогі наші користувачі, друзі та партнери! З глибокою повагою, теплом і щирістю вітаємо Вас з Новим 2020 роком і Різдвом Христовим! Від усього серця бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, прихильності долі, радості, достатку і благополуччя.

Нехай Новий 2020 рік буде щедрим на цікаві плани, творчі успіхи та нові досягнення. Хай Різдвяна зірка запалить у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

Веселих свят!

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка