Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Запрошуємо на виставку-присвяту «Буде село – буде квітуча Україна!»



У відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка з нагоди Дня працівників сільського господарства розгорнута тематична книжкова виставка «Буде село – буде квітуча Україна!».

Щорічно в Україні у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства. Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Адже від результатів праці аграріїв залежить здоров'я, добробут та достаток нації.

В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Завдяки хазяйновитості, зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

До Дня працівників сільського господарства працівники відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка організували тематичну книжкову виставку «Буде село - буде квітуча Україна!».

Саме тут, на сторінках книг та періодичних видань, Ви знайдете відповіді на актуальні питання про сучасні тенденції та перспективи напрямів реформування ринку земель сільськогосподарського призначення, аграрні розписки, як зручний і надійний фінансовий інструмент, перспективи впровадження в практику землекористування на Прикарпатті та агротехнологічні інновації.

Вітаємо всіх працівників сільського господарства з професійним святом! Чекаємо на Вас!

 

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка