Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Конференція-тренінг в рамках проєкту «Молодіжне лідерство» / Youth Leadership Program



8-9 листопада в м. Києві в America House відбулася конференція в рамках проєкту «Молодіжне лідерство» / Youth Leadership Program Conference, яку організувала компанія IREX та працівники «Американського Дому», м.Київ. Івано-Франківську ОУНБ ім. І. Франка представляли бібліотекар інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» Марина Цюпа та волонтер центру, випускниця програми FLEX Олександра Гринюк.

         Учасників тренінгу привітала керівниця Американського Дому Тетяна Стрельченко і керівник проєкту «Вікна в Америку» в Україні, дипломат Посольства США Метью Андервуд. «Розминка» від Олександра Шлєєнкова мала на меті розрядити учасників і навести наочні приклади лідерства.

        Метою тренінгу було обговорити низку питань, пов'язаних з якостями і навичками, необхідними для молодіжного лідера: здатність створити власний план дій, оволодіти креативним івент-менеджментом, навичками публічного мовлення та планування власного проєкту за обраною темою. Всіх учасників тренінгу вразила мотивуюча лекція Аліни Носенко, яка вже 7 років очолює «Фонд братів Кличко».

          У форматі «Лідерське кафе» учасники спілкувалися з представниками організацій «FLEX», «EducationUSA», «Fulbright», «Peace Corps in Ukraine», «U. S. Embassy in Kyiv».

         Впродовж другого дня ми продовжували знайомитися один з одним під час практичних занять. Спробували себе в якості івент-менеджерів. Нас надихнув на сміливі дії відомий український кінорежисер Любомир Левицький (зняв фільм «Штольня» - перший український україномовний трилер та український дубляжу мультфільму "Теркель та Халепа").

          Тетяна Стрельченко підказала «7 практик свіжих ідей та натхнення». Працювали в командах, практикували «публічне мовлення». Отримали надзвичайно корисні професійні поради від Марі Шнайдер для покращення комунікативних навичок лідера.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка