Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

МИСТЕЦТВО ЛЮБИТИ – НАЙБІЛЬШЕ МИСТЕЦТВО



8 жовтня 2019 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбувся захід під гаслом «Мистецтво любити – найбільше мистецтво» в рамках літературно-мистецького проекту «На творчій хвилі Прикарпаття».

Первісно проект мав на меті об'єднати молоду та креативну молодь, але з часом розширив свої горизонти і залучив всіх небайдужих до слова та літератури людей.

Проект став спільною ідеєю Обласної організації Національної спілки письменників України, яку представив відомий критик та літературознавець Євген Баран, та Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Цього разу темою чергової зустрічі стала «Любов» та її трансформація в художньому тексті.

Долучилися до проекту й місцеві письменники, зокрема: кандидат педагогічних наук, професор кафедри української літератури Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, письменниця Ольга Слоньовська; громадський діяч, письменник та краєзнавець Василь Бабій та письменник Дмитро Іванців.

Багато говорили про любов, більше - про літературу. Для того, щоб краще відтворити обговорювану тему працівниками відділу краєзнавчої літератури було створено мультимедійний ролик, який влучно доповнив ключову тематику заходу.

У тихій та камерній атмосфері лунали щирі вірші та відверта проза, яка і стала основною родзинкою заходу.

Cвітлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка