Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація прозової книги Оксани Кузів



3 жовтня 2019 р. в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулась презентація прозової книги прикарпатської письменниці Оксани Кузів «Єнчий світ».

Оксана Кузів - уродженка міста Бурштин, живе і працює в Івано-Франківську. Закінчила Львівський державний  університет ім. І. Франка за спеціальністю «викладач української мови та літератури». Працювала літературним редактором у газеті «Салон-плюс», коректором в обласних газетах «Івано-Франківський оглядач» та «Вечірній Івано-Франківськ», кореспондентом у Богородчанському часописі «Слово народу». Член Національної спілки журналістів України.

Письменниця  дебютувала у літературі в 2014 році  з прозовою книжкою «Адамцьо», яка стала «Книжкою року у молоді Прикарпаття-2014».

Презентована нова книга «Єнчий світ» видана Львівською літературною аґенцією «Піраміда», і є унікальною не тільки тим, що об'єднала в собі 2 повісті, 16 новел, 1 моновиставу та одну дитячу п'єсу, а й тим, що над її створенням працювала вся творча сім'я Кузівих: на обкладинці - картина чоловіка Богдана, ілюстрації і форзаци - картини сина Ореста.

«Єнчий світ»- світ невигаданих історій, проза життя, яка вістрям впилася мені в груди і залишила глибокий слід. Я зазирнула у ту прірву людських доль, у ті мегасвіти, де любов і ненависть - на краєчку леза, де щастя і віра - на кінчику довіри, де біль і надія такі бездонні, у котрих можна втопитися і воскреснути...»- так каже Оксана Кузів про свою нову книгу, вже сьому.  

Зустріч пройшла у надзвичайно теплій та невимушеній атмосфері, авторка  цікаво, емоційно  розповіла про твори, які увійшли до її нової книжки, а також зачитала кілька новел.

Подякувати Оксані Кузів за її нове видання прийшли шанувальники її творчості, друзі, рідні. Цікавий музичний сувенір пролунав від київських друзів, дуету "SteZak" від Київського музичного проекту "Musica dal vivo Ukraine" - Олега і Катерини Маликів, а також кандидата мистецтвознавства, викладача музичної школи №1 ім. М. Лисенка Зоряни Валіхновської.   

На завершення зустрічі п. Оксана щиро подякувала  працівникам обласної бібліотеки ім. І.Франка за організацію вечора та подарувала своє видання читачам книгозбірні, а всі бажаючі могли придбати книжку з автографом  авторки і зробити фотографію на пам'ять.

Світлини

https://www.youtube.com/watch?v=gFrcE-ifAuE
«Єнчий світ». Оксана Кузів презентувала франківцям нову книжку (ТРК «РАІ»)

https://www.youtube.com/watch?v=aTau5rrjL4Y
Прозову збірку Оксани Кузів "Єнчий світ" презентували в Івано-Франківській обласній науковій бібліотеці імені Івана Франка. Ще свіжа фарба і свіжі відчуття від написаного та видрукуваного. Адже вперше збірку прози авторка презентувала на форумі видавців у Львові (ОТБ «Галичина»)

https://mi100.info/2019/10/03/u-frankivsku-vidoma-pysmennytsya-prezentuvala-novu-knygu-foto/
Сьогодні, 3 жовтня, в Івано-Франківську відома письменниця Оксана Кузів презентувала свою нову книжку “Єнчий світ” (mi 100. info)

https://www.youtube.com/watch?v=e9AtMC5BwQI
"Єнчий світ" - свою нову книгу презентувала франківцям письменниця Оксана Кузів (3-я студія)

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка