Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Підведення підсумків творчого конкурсу «Для мене бібліотека – це…»



30 вересня 2019 р. в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулося оголошення підсумків та відзначення переможців творчого конкурсу «Для мене бібліотека - це...», присвяченого Всеукраїнському дню бібліотек.

Конкурс був організований головною книгозбірнею області та обласним осередком Української бібліотечної асоціації.

Захід розпочався вітальним словом директора книгозбірні Людмили Бабій. Вона розповіла про ідею та умови конкурсу, оцінювання робіт, оскільки була членом журі.

«Яке місце у Вашому житті займає бібліотека? Якою, на Вашу думку, повинна бути сучасна бібліотека?», - відповіді на ці та інші запитання в своїх роботах намагалися висвітлити учасники конкурсу. Кожна робота, яка надійшла на електронну скриньку бібліотеки, а це було понад тридцять робіт, була особливою та оригінальною, вирізнялася щирістю та безпосередністю.

За оцінками журі переможцями конкурсу стали:

І місце - Ганна Карась, доктор мистецтвознавства, професор ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», заслужений працівник культури України;

ІІ місце - Ілона Чайковська-Озарук, викладач креслення та художньої культури у Івано-Франківському природничо-математичному ліцеї;

ІІІ місце - Любов Соловка, історик-джерелознавець, член Національної спілки краєзнавців України.

Заохочувальними призами нагороджені: Володимир Гарматюк - відомий івано-франківський журналіст, Наталія Гасан - завідувач Обертинської бібліотеки-філії для дітей Тлумацької ЦБС, Іван Війтенко - поет, лауреат обласної премії імені Василя Стефаника, Ольга Андріяшко - керівник гуртка журналістики при Івано-Франківському центрі дитячої та юнацької творчості, Ярослав Пархуць - інженер, Роман Чорненький - науковий співробітник музею «Герої Дніпра», кандидат історичних наук.

Щиро дякуємо всім учасникам конкурсу за написані від серця прекрасні роботи (есе, спогади, статті, вірші) про бібліотеку та важливість її функціонування у сучасному світі. Любимо Вас, наші користувачі!

Працівниками відділу краєзнавчої літератури підготовлено мультимедійну презентацію «Для мене бібліотека - це...», де з кожної надісланої на конкурс роботи вибрано ключову думку про значення бібліотеки. Нам дуже приємно, що у житті мешканців Івано-Франківщини, наших читачів та просто людей, яким не байдужа книга, бібліотека займає особливе і важливе місце!

Світлини

Запрошуємо до перегляду презентації.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка