Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Мандруючи Прикарпаттям



У відділі краєзнавчої літератури Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка розгорнуто книжково-ілюстративну виставку «Мандрівка в дивосвіт Карпат», присвячену Міжнародному дню туризму. Це свято відзначають у більшості країн світу, тому що в мандрівників немає національної та мовної приналежності.

До уваги пропонуються книги відомих прикарпатських краєзнавців, дослідників та розробників туристичних маршрутів, мандрівників Василя Нагірного, Тараса Маланюка, Михайла Косила та інших. Отож, на виставці представлені книги: Маланюк Т. «Спортивний туризм», «Туризм і краєзнавство в школі», Косило М. «Розвиток туристсько-краєзнавчої роботи у позашкільних навчальних закладах України», «Мандруйте з нами».

Виставка «Мандрівка в дивосвіт Карпат» містить чимало видань з фондів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, а саме: «Івано-Франківщина справжня. Весна - Літо: Де побувати? Що подивитися? Чим зайнятися?», «Івано-Франківщина справжня. Осінь - Зима: Де побувати? Що подивитися? Чим зайнятися?», «Каталог садиб сільського зеленого туризму Івано-Франківської області», «Замки, фортеці, форти, палаци, оборонні храми, монастирі, синагоги», «Запрошує Прикарпаття», «Рекреаційно-туристичні ресурси Прикарпаття», «Рогатинщина туристична», «Край, благословенний Богом (подорож Яремчанщиною)» та багато інших.

Отож, запрошуємо всіх бажаючих завітати до обласної бібліотеки ім. І. Франка та поринути у різнобарвний світ мандрів. Адже в Україні, зокрема і на Прикарпатті, існує безліч красивих місць, інформацію про які Ви знайдете на сторінках альбомів, книг, путівників, що представлені на виставці. Поспішайте до бібліотеки і визначайте маршрут своїх омріяних мандрів!

 

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка