Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Лісова галузь: стан, реформи, перспективи



У відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута тематична книжкова виставка «Лісова галузь: стан, реформи, перспективи», присвячена Дню працівників лісу.

Ліс - найважливіша складова частина біосфери нашої планети і його роль визначається не тільки величезним економічним та соціальним значенням, але й зростаючим впливом на навколишнє середовище. Тому цим питанням приділяється постійна увага в усіх країнах світу. 

Багатогранність сучасного лісового господарства вимагає комплексного підходу, раціонального, всебічного використання, підняття ролі науки. Тільки широкий державний підхід з оптимальним використанням сучасних досягнень вчених-виробничників може підняти галузь на належний рівень і забезпечити його наступний прогрес.

Актуальні питання перспектив розвитку лісівництва, зростаючі обсяги рубки лісу, тема збереження та поновлення деревної рослинності та їх вплив на навколишнє середовище можна розглянути на книжковій виставці, що розгорнута у відділі економіко-виробничої літератури головної книгозбірні області.

Монографії, збірники науково-технічних праць Національного лісотехнічного університету України, наукові вісники, документальні нариси, посібники для виробничників, фахові періодичні видання надають можливість усім, кого цікавлять питання лісознавства більш детальніше вивчати згадані теми.

 Завітайте до ОУНБ ім. І. Франка та ознайомтеся з тематичною книжковою виставкою «Лісова галузь: стан, реформи. перспективи». Чекаємо на Вас!

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка