Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтерактивна лекція “Молодь не лайкає. Молодь голосує!”



16 липня 2019 року в інформаційно-ресурсному центрі "Вікно в Америку" Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулася інтерактивна лекція та моделювання виборчого дня для молоді.

Ця лекція спрямована на підвищення знань молоді у наданих їм державою виборчих правах. Захід проводився саме зараз, оскільки вже 21 липня в Україні відбудуться позачергові вибори до парламенту.

          Захід складався з двох частин. Перша - інтерактивна лекція, під час якої аудиторія не лише слухала чи запитувала незрозумілі для них питання, а брала активну участь в онлайн вікторині. Після закінчення вікторини програма автоматично висвітлила переможця, який отримав приємний приз.
          Друга частина полягала у моделюванні виборчого дня: як воно бути Головою ДВК, секретарем та іншими членами комісії. Розглядалися на практиці форс-мажорні ситуації, які трапляються на дільницях.
          Модератором заходу була Каліманська Анастасія, регіональний координатор з виборчих прав у проекті "Молодь не лайкає. Молодь голосує". Цей навчальний модуль розроблено Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) в Україні в рамках всеукраїнської кампанії з просвіти виборців "Я МАЮ ПРАВО ГЛОСУ" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Британської допомоги від уряду Великої Британії.

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка