Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Запрошуємо на виставку-присвяту «Професія бухгалтера в Україні: реальність і перспективи»



У відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка з нагоди Дня бухгалтера, який в Україні відзначають 16 липня розгорнута тематична книжкова виставка «Професія бухгалтера в Україні: реальність і перспективи».

Бухгалтер - одна з найважливіших професій, як в нашій країні, так і за кордоном. Жодне державне підприємство або комерційна фірма не може законним чином вести свою діяльність без співробітника, який відає рахунками організації, здійснює документообіг і стежить за тим, щоб вчасно проводилися всі необхідні відрахування в податкову службу.

Професія бухгалтер - це для людей логічно думаючих, котрі вміють і не бояться приймати рішення, трудоголіків, які віддають себе роботі під час підготовки до здачі звітності, вміють слухати і чути, розмовляти з керівництвом і знають, де знайти відповідь на поставлене питання. Вони обізнані у багатьох сферах знань: правознавстві, економіці, менеджменті, роботі з комп'ютером.

Сучасний бухгалтер - постійно змінює, розширює та підвищує професійну кваліфікацію за сучасними стандартами Міжнародної федерації бухгалтерів, відповідає іміджу ділової презентабельної людини, дотримується етичних і моральних принципів.

З нагоди Дня бухгалтера запрошуємо Вас до відділу економіко-виробничої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка переглянути виставку присвячену цій дивовижній професії.

 

Вітаємо із професійним святом усіх бухгалтерів, бухгалтерів-читачів, колег нашої бібліотеки. Бажаємо оптимізму, точності, упевненості в собі, вдачі та зрозумілого законодавства з оподаткування. І нехай на роботі вам доводиться багато рахувати, але в особистому житті не знати ліку щасливим дням, радісним моментом і незабутнім відчуттям.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка