Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Зустріч Міністра культури України з бібліотечними працівниками



8 липня 2019 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася зустріч з Міністром культури України Євгеном Нищуком.

На Івано-Франківщину з робочим візитом прибув Міністр культури України Євген Нищук, який ознайомився зі станом розвитку культурної сфери регіону та провів зустріч  з бібліотечними фахівцями міста та області. Зустріч відбулася в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка.  

Обговорено проблемні питання бібліотечної галузі, зокрема, матеріально-технічного постачання, збереження кадрів та функціонування бібліотечних закладів в умовах реформи децентралізації.

Євген Нищук наголосив на важливості проведення подібних зустрічей які дають можливість дізнатись про реальний стан справ в закладах культури регіону. Він відзначив, що Міністерство культури України робить все можливе для поліпшення умов роботи працівників культурної галузі та наголосив, що дієвим інструментом для втілення важливих та актуальних культурних ініціатив є співпраця з інституціями нового типу, створеними Міністерством  - Українським культурним фондом та Українським інститутом книги, а також участь у грантових програмах, таких як проекти Креативної Європи та Міністерства культури -  «Малі міста-великі враження». 

Також на зустрічі була присутня Державний експерт Директорату державної мовної політики (з питань міжвідомчої комунікації) Міністерства культури України, яка  розповіла про роботу  їхнього структурного підрозділу та прокоментувала положення Закону «Про забезпечення функціонування української мови як державної», який набирає чинності 16 липня.

Світлини

Міністр культури Євген Нищук зустрівся з працівниками закладів культури Івано-Франківщини

Оновлено 24-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка