Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Літо літературне: з радістю й користю



Працівники відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка підготували для читачів книжкову виставку-релакс «Літо літературне: з радістю й користю».

Період відпусток та вакацій у розпалі. Це означає, що хтось уже декілька тижнів блаженно ніжиться під літнім сонечком і встиг перечитати усе заплановане. А хтось ще тільки в роздумах: що б таке почитати? Які підібрати книги для читання, щоб відпочинок був ще більш змістовнішим?

Для того, щоб гарно відпочити пропонуємо нашим відвідувачам цікаві книжкові подорожі Україною разом з Сергієм Гридіним та його повістю «Чужий», Володимиром Лисом і книгою малої прози «Місяць, обмитий дощем», Людмилою Когут та романом «Чічка», Юлією Сливкою та збіркою онлайн-есеїв «Чуєш, коли приїдеш додому?»; а зарубіжжям – з Джесікою Шеттак та її епічним твором «Жінки в замку», Сесілією Агерн і романом «Співуча пташка», Хорхе Борхесом й збіркою «Книга вигаданих істот» та багатьма іншими. Загалом, ми пропонуємо більше сотні найновіших видань.

Запрошуємо читачів до бібліотеки і бажаємо всім приємного літнього читання!

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка