Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Літературні містифікації Дена Брауна



У відділі абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка презентується книжкова виставка «Літературні містифікації Дена Брауна», яка продовжує цикл виставок-знайомств з цікавими, талановитими письменниками сучасності ,,Ім’я, яке я відкрив для себе”.

На виставці представлено твори успішного американського письменника - Дена Брауна. Пік популярності американського журналіста пов'язаний із виходом у світ роману-загадки „Код да Вінчі" - книги, яка вважалася найчитабельнішою книгою десятиріччя після 2000-них. Серед фаворитів багаточисленної читацької аудиторії Ден Браун залишається і донині.

Відгуки про автора та його книгу - полярно протилежні: „І як він посмів таке написати?!", - обурювалися одні;  „Це ж геніально!", - вигукували інші. Навіть ті, хто прочитав книгу Дена Брауна „Код да Вінчі", розділились на два табори. Та байдужим не зостався ніхто. Католицька церква неодноразово висловлювалася за заборону роману та назвала автора ледь не єретиком, але це тільки підігріває цікавість до цієї скандальної книжки.

Всесвітньо відомому письменнику 22 червня виповнюється 55 років. І в його доробку уже 8 книг. „Ангели і Демони", „Цифрова фортеця", „Точка обмана", «Втрачений символ», «Інферно», «Джерело»  -  видання, які Ви теж побачите на виставці «Літературні містифікації Дена Брауна», і, при бажанні, зможете взяти почитати.

Отже, робіть свій вибір, адже шлях до істини у кожного свій.  

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка