Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Відзначення річниці діяльності дискусійного клубу польською мовою



Клуб дискусійний польською мовою, який діє при відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відзначив свій другий День народження.

Захід розпочався з підсумків-спогадів. Зроблено насправді багато. Щотижневі зустрічі, літературні та присвячені культурним подіям вечори, кіноклуби та лекції - і це ще далеко не всі напрямки діяльності клубу. Для волонтера Андрія Кудерського це перевищило всі сподівання, бо клуб став своєрідним культурним феноменом.

«Клуб - це місток для міжкультурних та міжнаціональних взаємин. Це платформа для діалогу, порозуміння та взаємного зростання», - зазначив він.

Під час презентації учасники  клубу та гості звернули увагу на те, що клуб вийшов на цілком новий рівень. У нових проектах взяли участь відомі особистості, зокрема, поети та письменники Ольга Деркачова, Денис Кофлер та Юлія Судус, історики Роман Чорненький та філософ Степан Возняк. За всі здобутки волонтер Андрій Кудерський висловив вдячність колективу обласної книгозбірні та друзям.

В планах у клубу ще багато нових проектів. Запрошуємо на щонедільні зустрічі у відділі літератури іноземними мовами о 16.00 год.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка