Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Святкування Днів Європи – 2019



День Європи — свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 р. У цей день жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. В рамках святкування Днів Європи-2019 відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка підготував низку заходів.

Це, зокрема:

віртуальний путівник та  фотовиставку  «Місто з європейським обличчям»;

інтернет-мандрівка «10 найдивніших музеїв світу»; презентація «7 незвичайних музеїв світу»;

книжкова виставка-роздум «Неподільна Україна - безпечна Європа» .

Віртуальний путівник «Місто з європейським обличчям» та однойменна фотовиставка, які представлені на веб-сторінці бібліотеки, мають на меті через фотографії ознайомити користувачів з архітектурною, культурною та історичною спадщиною, унікальними та неповторними місцями Івано-Франківська.

Івано-Франківськ - це перлина Прикарпаття, місто з багатовіковою історією, галицьким шармом та європейськими традиціями. Архітектурна різноманітність, історична спадщина, культурно-мистецька креативність та європейський дух міста привертають увагу не лише іванофранківців, а й тисячі гостей. За вагомі досягнення у євроінтеграційній сфері і збереження містом своїх архітектурних, історичних, культурних надбань Парламентська асамблея Ради Європи відзначила Івано-Франківськ Європейським дипломом і Почесним прапором Європи

Інтернет-мандрівка «Незвичні музеї світу» містить добірку із 10 найдивніших музеїв світу, де вам точно сподобається. Сучасні музеї можуть бути цікавими та пізнавальними! В світі є багато таких незвичних експозицій, про існування яких ми й не здогадувалися і які хочеться побачити знову.

Для відвідувачів обласної бібліотеки та тих, кого цікавлять питання цілісності України та безпечності Європи у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів функціонує книжково-ілюстративна виставка-роздум «Неподільна Україна - безпечна Європа». Виставка представляє літературу,  яка розкриває визнання національних пріоритетів як основу розвитку демократії в сучасному європейському союзі, запоруки збереження мирного співіснування, зміцнення дружніх взаємовідносин між державами та прогнозує шляхи розвитку для України у ЄС. 

Запрошуємо всіх бажаючих переглянути запропоновану виставку та презентацію

 

Оновлено 16-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка