Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка – учасник конкурсу відеоробіт «Місто, яке я люблю»



Працівники відділу краєзнавчої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім.. І. Франка за ініціативи директора Людмили Бабій взяли участь в конкурсі відеоробіт «Місто, яке я люблю», оголошеному обласним телебаченням «Галичина» та виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради до 357-ї річниці міста Івано-Франківська.

Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка завжди підтримує ініціативні ідеї, флешмоби, конкурси, які оголошують партнери та друзі книгозбірні, а також наші читачі.

Цього разу працівники відділу краєзнавчої літератури долучилися до конкурсу і створили відео з красномовною назвою «Це моє місто», в якому хотіли відобразити безпосередній зв’язок фондів нашої книгозбірні із найцікавішими куточками рідного міста. Якісні фотоальбоми, які містяться на полицях бібліотеки, стали яскравим наочним матеріалом, який відтворював історичні місця та пам’ятки славного Станіславова.

Тож запрошуємо до цікавого перегляду! Насолоджуйтеся красою нашого Івано-Франківська, відкривайте для себе нове і пізнавальне про столицю Прикарпаття!

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка